IMG_4955-normal.jpg

Kävin keväällä yhden päivän mittaisen villiyrttikurssin. Sen jälkeen olen katsellut rikkaruohoja ihan uusin silmin ja pihanhoitokin on ollut helpompaa kuin aiemmin. Lautaselle ovat päässeet voikukat, siankärsämöt, mesiangervot, poimulehdet, nokkoset, maitohorsmat... Tänään kokeilin jotain ihan omaa versiota raparperikiisselistä; raparperi-lillukkakiisseliä. Raparperit ovat omalta kasvimaalta ja lillukanlehdet takapihan metsiköstä, makeutus ruskealla kookossokerilla. Yllä keitos kiehahtamassa ja alla valmiina soseutettuna lautasella. Hyväähän siitä tuli, ja aivan uusi makuelämys. Isännän mielestä nokare kermavaahtoa olisi kruunannut annoksen. Kermaa meillä ei nyt tähän hätään ollut mutta ehkä enskerralla. Väri on vähän synkkä mutta ihan just minun lempiväri, myrkynvihreä :)
 

IMG_4956-normal.jpg